Vencanja su dogadjaji puni srece, slavljenja ljubavi I svega lepog.

Da li je u pitanju Vas specijalni dan ili dan nekoga Vama bliskog, to je idealna prilika da pokazete kako lepo izgledate.

Mlada
Na Vas veoma bitan dan zasluzujete da se osecate kao najlepsa zena na svetu. Bez obzira da li volite svilu ili zelite haljinu u stilu princeze ili morske sirene, Boutique Sandra ce Vam sa zadovoljstvom pomoci da pronadjete haljinu svojih snova.

Kume, sestre, drugarice
Svi mi znamo da su kume, sestre I drugarice jako bitne zene u nasim zivotima I naravno da zelite da one budu zadovoljne svojim izgledom na Vas veliki dan. Pomocicemo Vam da I Vi I one budete zadovoljne izborom haljine za Vas veliki dan.

Majka mlade/mladozenje
Vase dete je odraslo I ne mozete biti ponosniji na nju/njega. Na taj veliki dan, zelite da izgledate prelepo. Nas tim sa velikim iskustvom ce napraviti samo za Vas po Vasoj zelji I meri haljinu ili komplet u kome cete se osecati velicansteno I izgledati isto tako.

Zovite nas da zakazete termin I pomocicemo Vam da nadjete stil iz Vasih snova.

Imate haljinu, odabran prostor za svadbu I naravno partnera, sada je momenat da pronadjete savrsen detalj koji ce Vas uciniti da sijate jos svetlije na Vas Veliki dan. Nas tim stilista je tu I pomocice Vam da pronadjete nesto sto ce idealno ici uz Vasu haljinu.