Izgledati dobro, znaci osecati se dobro, specijalno u svecanim prilikama. Tim Boutique Sandra sa Nasim dugogodisnjim iskustvom ce Vam sa ponosom pomoci da izaberete savrsenu gardarobu za sve Vase bitne zivotne momente, Vi samo treba da se pobrinete da se dobro provedete.

Formalne proslave
Da li je to proslava u firmi ili praznik, formalne proslave su perfektno vreme da pokazete svetu kako izgledate kada ste u najboljem svetlu. Mi cemo Vam pomoci da izberete odecu prikladnu za priliku I sa stilom koji najvise odgovara I prilici Vasem jedinstvenom ukusu I utisku koji zelite da ostavite.

Mature 
Veliki zivotni dogadjaj! Matura je Vasa prva proslava gde cete sijati kao svetske zvezde na crvenom tepihu. Vi I sve vase drugarice I drugovi iz skole cete biti doterani I spremni da stvorite uspomene koje cete cuvati do kraj zivota.

Nas tim stilista ce uciniti Vasu specijalnu noc jos boljom, pomocicemo Vam da izaberete prelepu I sofisticiranu haljinu.

Recitati I koncerti
Kada ste na bini I imate publiku koja je tu zbog Vas, Vas izgled je imperativ. Pevaci, muzicari Boutique Sandra zeli da Vas prezentuje u najboljem svetlu Vasim fanovima.

Zovite nas da zakazete termin I pomocicemo Vam da nadjete stil iz Vasih snova.