Ukrasiti svoj vrat, usi ili zglob prelepim stvarima nije novi trik-nakit se koristio vekovima kao sastavni deo gardarobe.

Nijedna gardaroba nije kompletna bez njega. Boutique Sandra Vam sa ponosom nudi veliki izbor rucno radjenog Nakita raznih stilova, materijala I boja. Od prelepih perli do ukrasa za kosu I starinski inspirisanih komada, mi imamo ponesto da ponudimo za svakoga.

Bez obzira koja je prilika ili dogadjaj u pitanju, nasi stilisti ce Vam pomoci da pronadjete nakit u sklopu sa Vasom gardarobom. Mi se bavimo rucnom izradom nakita vise od 30 godina I imamo bogato iskustvo u ulepsavanju zena. Nas cilj je da Vam ucinimo da se osecate I da izgledate prelepo. Rado cemo prilagoditi svaki Nas unikatan komad prema Vasoj potrebi ili u slucaju da nemamo ono sto trazite napravicemo dizajn samo za Vas.

Svratite danas da pogledate Nas unikatan nakit I da dopunite Vasu kolekciju. Ako bi voleli da saznate nesto vise o Nasim dizajnima, materijalima I nakitu koji pravimo, svratite u Boutique Sandra. Zeljno Vas iscekujemo.

Ako bi voleli da saznate nesto vise o Nasim stilovima i nakitu koji pravimo, svratite u Boutique Sandra. Zeljno Vas iscekujemo.